Stadissa!

Kirjoittanut Katarina Tunturi 10 kuukautta sittenEi kommentteja
Etusivu  /  Blogi  /  Stadissa!

Moikka,

kuten otsikkokin sanoo, olen palannut Helsinkiin , Töölöön  kuukausi sitten ja arki rullaa jo mukavasti tutuilla huudeilla Töölössä.

Teen jälleen täyspäiväisesti valmennuksia,  pääsääntöisesti Ruoholahdessa, Mayorsilla.

Mayors on mulle tuttu paikka jo 10 vuoden ajalta, ja ennen Oulussa vietettyä periodia, tein valmennuksia Mayorsilla lähes 6 vuoden ajan.

Odotan kovasti kevättä , sillä se tuo  mukanaan uusia asioita ja projekteja, mm:ssa mun oman nettivalmennuskokonaisuuden Fitclubfinlandin portaaliin.

Nettivalmennukseni fokus tulee olemaan vahvasti kehonmuokkauksessa ja se on takuulla oman näköiseni.

Bodyfitnessin myötä ohjelmat mukailevat vahvasti omaa elämäntapaani ja harjoitteluani, joten myös kokenutkin kuntosalitreenaaja saa valmennuksesta uutta sykettä ja ideoita treeniin.

Mulla on tilaa vielä muutamalle pt-asiakkaalle tälle keväälle joten mikäli haluat kesäksi kuntoon tai upgreidata energiatasosi toiselle tasolle tai haluat vain pelkkää laadukasta treeniä, ota yhteys!

mun email: katarina@katarinatunturi.com

Energistä maaliskuuta blogini vierailijoille, nähdään salilla!

Terkuin,

Katarina

Kuva viime keväältä, Kaivarista. Kuva: Tommi Mankki

 

Kategoria:
  Blogi
tämä kirjoitus jaettu 0 kertaa
 100
Kirjoittajasta

 Katarina Tunturi

  (8 blogikirjoitusta)

Olen toiminut hyvinvoinnin parissa päätoimisena yrittäjänä marraskuusta 2006 lähtien. Tällä hetkellä vaikutan Helsingissä, personal trainerina. Body Fitness kuuluu elämääni ja treenaan edelleen tavoitteellisesti treenistä nauttien ja itseäni ajoittain haastaen kilpaillen. Nähdään salilla :)

Kommentoi

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *