NFE 2016 – Kiitosten aika.

Kirjoittanut Katarina Tunturi 4 vuotta sittenEi kommentteja
Etusivu  /  Blogi  /  NFE 2016 – Kiitosten aika.
kisakuva20162

Kuvassa oikealla, nro 85.

NFE 2016 – Kiitokset

Body Fitness on osa minun elämääni, elämäntapani, kilpailen tai en, mutta minua somessa seuranneet ja NFE:ssä vierailleet tietävätkin, että Kata on ollut gameissa mukana jälleen tänä syksynä!

NFE oli  aivan mahtava kokemus, se tunne kun seisot kunnossa lavalla, on sanoinkuvaamattoman hieno.

Tein päätöksen kilpailemisesta tasan kaksi vuotta sitten lokakuussa 2014, muistan sen päivälleen ja päätin tuolloin , että kilpailen syksyllä 2016 ja siitä asti olen treenannut SM 2016 tavoite mielessä.

Minun historiallani voisi ajatella että teen asioita kuin konkari, joka onkin osin totta,  mutta tauon myötä tietyt asiat ruostuu ja tein suuren työn jokaisella osa-alueella jotta pääsin kuntoon. Näin pitkällä treenitaustalla mulla on tosi vahva kuntopohja, se kivijalka. Sen päälle on ollut hyvä rakentaa kisakunto jolla menestyy.

Lähtökuntoni tosin oli hyvä , parempi kuin koskaan ja lähdin alhaisesta rasvaprosentista liikkeeelle ja siitä huolimatta pidin diettiä noin 30 viikkoa, panostaen lajiin jokaikinen päivä.  Asiat voi toki tehdä monella tavalla oikein, mutta minulle sopii hyvin pitkä valmistautumisaika , mutta olen sitä mieltä ,  että varsinaista diettiä tästä ajasta oli noin 2 kuukautta.

Vertailut NFE

Kuvassa oikealla turkooseissa bikineissä.

Mutta että vielä kisaamaan?

Halusin tehdä asiat vielä paremmin, vetää dietin loppuun, treenata  entistä kovempaa  ja tulla parempana lavalle.

Olen aina nauttinyt lavalla olosta ja oppinut jokaisesta dietistä myös paljon ja halusin selvittää itselleni tiettyjä asioita prosessista ja löysin sen  puuttuvan palasen eli sain kokea ne asiat mitä lähdin valmistautumiselta hakemaan.  Tottakai lähdin  tavoittelemaan voittoa kuten varmasti jokainen joka lähtee oikealla asenteella kisoihin. Olen kuitenkin voittanut kolmesti kisat ja useat karsinnat joten tiedän kyllä miltä voittaminen tuntuu ja se eka kerta on aina se ikimuistoisin 🙂 Paras voittaa ja se on pelin henki.

Koen koko projektin  valtavana henkisenä pääomana ja oon tosi iloinen siitä että sain vedettyä dietin hienosti loppuun.  Oon nauttinut dietistä ja oppinut taas niin paljon etten vaihtaisi päivääkään pois.

Olen voinut koko ajan hyvin, saanut treenata ilman loukkaantumisia tai mitään vaivoja ja palaudunkin varmasti dietistä hyvin, kun kaikki on tehty niin fiksusti.  Siitä kuuluu suurin kiitos Antille.

Olen hyvinvoiva, erittäin hyvässä kunnossa ja vaikka olen vetänyt läpi kovan dietin, kroppa tuntuu freesiltä.  Dietti ja koko valmistautuminen meni suunnitelman mukaan, prikuulleen.

Saavutuksena Jyväskylän SM-karsintojen Body Fitnessin yleisessä, -168 cm sarjassa 2.sija ja SM-kilpailuissa SM-hopeaa, vuonna 2016 ja ikää pian mittarissa 38v., ei huono!!!

Kokonaisuutena voin vain olla hemmetin tyytyväinen, 15 vuotta lajin parissa ja edelleen ylsin näin korkealle. Olen kehittynyt jälleen,  sillä laji on mennyt eteenpäin ja sarja on tänä päivänä todella kovatasoinen, upeita nuoria kilpailijoita tullut valtavasti mukaan lajin pariin.

Body Fitness on hieno ja haastava laji, jossa arvostellaan esteettistä olemusta, mutta kokonaisuudessaan laji tarjoaa urheilijalle pintaa syvempiä tasoja, mahdollisuuden oppia ja kehittyä ihmisenä ja urheilijana, joka päivä.

kisakuva20164

Kuvassa keskellä, vasemmalla Kia Rantalainen, keskellä minä ja oikealla Sanna Kankaanranta.

Suurkiitos yhteistyökumppaneille ja tukijoilleni:

M-Nutrition ja M-Store Oulu, Supermass-lisäravinteet;

huippulaadukkaat urheiluravinteet treenien ja palautumisen tukena päivittäisessä arjessani!

Tutustu netissä valikoimaan; http://supermassnutrition.com/ ja  https://www.m-webstore.fi/

PuhdasCapsin terveystuotteet, mm. Puhdas Beauty-linjan tuotteet,tutustu valikoimaan; http://www.puhdasplus.fi/

Six Deucen upeat ja näyttävät kovaa käyttöä kestävät treenilegginsit ja hupparit;

https://sixdeuce.fi/

Sportheavy Oulu, kovaa käyttöä kestävät treenivarusteet ja Betterbodies-vaatteet; 

http://www.sportheavy.fi/

Tafferin vetoremmit ja rannetuet,  merkittävä hyöty treeneissä, en luovu ikinä !!!  http://taffer.fi/

Wellan hiustenhoitotuotteet , premiumia hiuksille <3

http://www.wella.com/professional/en-EN/home

Kisalookkini takana on myös monta kiitoksen ansainnutta ammattilaista, kiitokseni luottotyypeille, jotka tietävät tasan tarkkaan mitä tekevät , voi hyvillä mielin luottaa osaaviin käsiin;

Kisahiukset ja hiusten pidennykset;

LS Style Oulu ja Ansku, Anna-Mari on osaava ammattilainen joka tuntee mun tyylin kuin ajatustenlukija, taattua laatua joka kerta kun salongissa pistäytyy <3

http://ls-style.fi/

JKL kisameikki: Katarina Lagus, taattua Katsku-laatua <3

SM kisameikki, Katin hyppysissä syntyy jotain niin upeaa, ylittäen lopputulos aina kaikki odotukset, kuten tälläkin kertaa.

http://www.studiosavon.fi/

Kisarusketus: Nina Tanner

Kisakynnet: Jevgenia Kesti

Wolyymiripset: PR Nails/ Anne ja Suvi ; www.prnails.fi

Suuren kiitoksen ansaitsee myös Bettina Gräsbeck, rakas ystäväni, kollegani ja sielunsiskoni joka huolsi minut sekä Jyväskylässä että Lahdessa, oot TIMANTTIA!

Lihashuolto ja palautuminen:

Urheiluhieronta:  Veijo Turunen ja Marko Aho Oulussa ja Helsingissä  Toni Vuolakka, https://www.facebook.com/hchieronta/

Osteopatia-hoidot: Seppo Sivonen, http://www.osteopaattisivonen.fi/ota-yhteytta

LPG-hoidot palautumisen tukena, Sari /  Fysiocenter Oulussa, http://www.fysio-center.fi/lpg/lpg-hoidot

Sydämeni iloitsee myös kannustuksen runsaudesta, en unohda ikinä teidän kannustushuutoja Lahdessa 9.10, joista pt-asiakkaani lienee kovaäänisimpiä, KIITOS, teitä varten mä oon <3

Tii Alasimille kiitos poseseurasta, vinkeistä ja siitä että oon saanut tutustua suhun <3

Kirsikkana pohjalla haluan kiittää  Figure Fitclubia ja sen asiakkaita jotka luovat salille fantastisen ilmapiirin treenata, KIITOS Figurelaiset <3

http://www.figurefitclub.fi/

Kuvassa Kian vieressä toinen vasemmalta :)

Kuvassa vasemmalla minä.

 

Pst. Seuraa mua snäpissä, jota päivitän päivittäin  sekä instagramissa; sc:katarinatunturi ja instagramissa: katarinatunturi

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria:
  Blogi
tämä kirjoitus jaettu 0 kertaa
 100
Kirjoittajasta

 Katarina Tunturi

  (6 blogikirjoitusta)

Tarjoan valmennusta liikunnan vasta-alkajista fitnessurheilijoihin. Missioni on lisätä hyvinvointia ja energisyyttä opastamalla Suomalaiset lihaskuntoharjoittelun pariin.

Kommentoi

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *